brezplačen vzorec hrane za mačke MeatCrisp

Mačke obožujejo MeatCrisp

NAROČI SVOJ BREZPLAČNI VZORČEK!

Naroči brezplačne vzorčke hrane za mačke MeatCrisp

Naravna in vrsti primerna PLATINUM suha mačja hrana MeatCrisp je narejena iz 83 % svežega mesa s pomočjo postopka Freshmeatdryer.
Izjemna lastnost postopka priprave Freshmeatdryer je, da ohranja naravna mikrohranila in aminokisline svežega mesa. Zato je MeatCrisp boljši nadomestek za naravni mačji plen kot večina komercialne mačje hrane in zagotovi tvoji mački uravnoteženo prehrano in več zdravja.

PRAVO SVEŽE MESO BREZ MESNE ALI ŽIVALSKE MOKE

Hrustljav zalogaj in mesnat okus MeatCrisp je rezultat priprave po metodi Freshmeatdryer. Pri nizkih temperaturah in ob stalnem kroženju zraka se sušijo sveže meso in druge, za zdravje mačk pomembne sestavine.
Počasen in enakomeren proces sušenja ohranja naravne hranilne snovi, ki so tako pomembne za zdravje tvoje mačke. MeatCrisp je pripravljen brez mesne ali živalske moke, saj sta tako mesna kot živalska moka večkrat izpostavljeni visokim temperaturam in visokemu tlaku, predno sta uporabljeni za proizvodnjo mačje hrane.
V primerjavi s svežim mesom imajo mesna in živalska moka ter rastlinski viri beljakovin nižjo hranilno vrednost, prebavljivost in biološko vrednost beljakovin.

Zato je MeatCrisp pripravljen izključno iz svežega mesa!

Naroči brezplačne vzorčke