Brez napihnjenosti !

Brez napihnjenosti

hvala Fleischsaftgarung

Hrana za pse iz Fleischsaftgarung

KAJ JE FLEISCHSAFTGARUNG?

FSG (Fleischsaftgarung) je način priprave svežega mesa. Nastal je v kuhinji in ne v industrijski proizvodnji pasje hrane. Metoda temelji na tehnikah, ki jih kuharski mojstri pogosto uporabljajo, da z mesnimi sokovi naredijo meso okusnejše in bolj zdravo. Način priprave FSG (Fleischsaftgarung) je skrbno izbrana kombinacija teh kuharskih tehnik, prilagojena fizičnim potrebam in interesom psa.

Naš način priprave FSG (Fleischsaftgarung) povzdigne hrano za pse na nivo človeške hrane in s tem neposredno vpliva na kakovost življenja in zdravje tvojega najboljšega prijatelja.

DOBRODOŠEL SNOOPY!

DOBRODOŠEL SNOOPY!

Snoopy se je imenoval za ambasadorja Fleischsaftgarung! Pomagal nam bo pri razlagi značilnosti FSG hrane za pse.

FSG za zaščito zdravja psov

V svetu, kjer je prisotnih polno reklamnih obljub, le stežka ločimo dobro od slabega. Zato smo TÜV SÜD ELAB (sedaj ELAB Analytik GmbH) pooblastili, da našo hrano za pse redno in neodvisno preverja. Preverja se:

  • Naš delež svežega mesa. Preverja se skladnost recepta in priprave.
  • Naša izjava (deklaracija). Preverja se, ali so vse uporabljene sestavine pravilno označene.
  • Mikrobiološka sestava. Preverja se vsebnost škodljivih snovi, ki bi lahko ogrozile zdravje tvojega najboljšega prijatelja.
posebne lastnosti platinum hrane
Z načinom priprave FSG ima naša hrana za pse naslednje edinstvene lastnosti:
  • ima visoko hranilno vrednost,
  • je prava poslastica za tvojega psa,
  • je zelo dobro prebavljiva,
  • ima manj ogljikovih hidratov.

Dodatne lastnosti naše hrane:

  • je mehka in žvečljiva zavoljo mesnega soka,
  • v pasjem želodcu ne nabrekne (ni napihnjenega trebuha).
pasje zobje in sveže meso

Narava je ustvarila pasje telo za sveže meso, kar je jasno razvidno iz njihovega zobovja, zlasti pri zobeh (1) in (2) v pasjem ugrizu.

In sveže meso seveda ne bi bilo sveže brez mesnega soka, bogatega s hranili.

FLEISCHSAFTGARUNG ZA ZDRAVO PASJE ŽIVLJENJE

Kako se počutiš? Odgovor na to vprašanje pravzaprav temelji na tvojem subjektivnem dojemanje zdravja. Pri ljudeh, tako kot pri psih, je to sestavljeno iz elementov, kot so fizično počutje, duševno stanje in socialni položaj. In kako se počuti tvoj pes, ko zapreš vrata pred njim? Fizično je zdrav, ampak…

Izvor hišnega psa sega 15.000 let nazaj. Danes je gozd za psa zabaven, ne pa alternativa za življenje. Družina je v celoti nadomestila krdelo. V preteklosti je na zdravo počutje psa vplival položaj v krdelu. Danes nanj vpliva njegov položaj v družini. Zato se pes na nobenem področju življenja ne sme počutiti zapostavljenega v primerjavi z ostalimi družinskimi člani ali bližnjimi osebami. Tudi prehrana mora biti na enaki ravni in prilagojena njegovim potrebam, saj je osnova za vse ostalo.