Select Page

Zdrava hrana za pse - naravna prehrana psov

Zdrava hrana za pse = Narava kot model: kaj je pomembno za prehrano psov?

Ko volk ulovi svoj plen mu ta ponudi vse, kar potrebuje za ustrezno prehrano: meso, rastline in minerale, ki se nahajajo v želodcu plena. Samo to in nič drugega! Sestava hrane je uravnotežena, se hitro razgradi in prebavi.


Sestava naravne prehrane z živalskimi in rastlinskimi sestavinami

sestava prehrane psov

legenda-zivalsko živalske sestavine

legenda-rastlinsko rastlinske sestavine

Ključnega pomena je kakovost surovin in način priprave!
Dandanes je “plen” našega psa serviran v pasji posodi. Obstaja široka paleta tako imenovanih “kompletnih” hran za pse. Deklaracija na embalaži nam razkrije njihovo sestavo ( več si lahko preberete na našem blogu – Deklaracija in reklamiranje obljub – ne pustite se zavesti! ), nič pa ne pravi o sami kakovosti sestavin in njihovi pripravi. Prav zato bi morali posebno pozornost posvetiti prav tem podatkom.

Sestavine za naravno in zdravo prehrano
Dragocene beljakovine iz svežega mesa, lahko prebavljivi ogljikovi hidrati, vitamini in minerali so osnova za zdravo prehrano psov. To je tisto, za čemur stoji PLATINUM recept.

PLATINUM obljuba
V nasprotju z večino drugih proizvajalcev, PLATINUM za svoje izdelke zagotavlja, da so:

  • brez vabil in arom
  • brez barvil in dišav
  • brez ojačevalcev okusa
  • brez gensko spremenjenih sestavin

Ker mnogi psi ne prenašajo nezaželenih sestavin v pasji hrani, imajo lahko za posledico zdravstvene težave, ki pa se redko pripišejo nezdravi prehrani, kot:

  • alergije, nerazložljivo srbenje
  • otopela dlaka brez leska
  • napihnjenost, driska ali zaprtje

Izbira ustrezne prehrane za vašega psa je ključ do njegovega zdravja. Zdrava hrana za pse = Naravna prehrana psov, hrana ki so jo jedli pasji predniki – volkovi, temelji na naravnih sestavinah in svežem mesu. PLATINUM vsebuje vsa potrebna hranila in to v naravnem stanju, kar omogoča zdravo in uravnoteženo prehrano.

Ne iščite dalje, naročite zdravo PLATINUM hrano še danes.