Select Page

Količina svežega mesa v PLATINUM hrani za pse

%

Adult Chicken

%

Adult Lamb+Rice

%

Adult Iberico+Greens

%

Puppy Chicken

Zakaj izbrati PLATINUM suho hrano za pse?

Tradicionalna suha hrana za pse

V običajni suhi hrani za pse beljakovine izhajajo iz majhne količine mesa, mesnih mok različnih kvalitet, žit in stranskih proizvodov. Po dodatku vode se te sestavine segrevajo pri 140-160 °C in pod velikim pritiskom stisnejo v brikete. Vsak briket je obdan s plastjo škroba, ki se v pasjem želodcu razširi in potrebuje veliko časa, da se razgradi (prebavi). Vsebnost vlage v hrani je okoli 8%.

PLATINUM hrana za pse gre drugo pot

Naj vam naštejemo nekaj razlogov, zakaj izbrati PLATINUM suho hrano za pse:

  • smo proizvajalec suhe pasje hrane, ki uporablja vsaj 70% svežega mesa in to lahko tudi dokažemo, saj je  PLATINUM prva svetovna blagovna znamka certificirana s strani TÜV Rheinland za vsebnost svežega mesa.
  • poleg mesa vsebuje hrana še lahko prebavljive sestavine, kot so riž, koruza ali krompir, pri sobni temperaturi pa se dodajo hladno stiskana olja, zelišča, vitamine in minerale.
  • smo edini proizvajalec, ki kuha hranilne sestavine v svojem lastnem soku brez dodajanja vode. To daje PLATINUM hrani za pse odličen okus, visoko sprejemljivost in optimalno hranljivost, poleg tega pa se ohrani visoka hranilna vrednost.
  • zaradi posebnega postopka priprave PLATINUM hrane za pse lahko dodamo ekstrakt zelenouste školjke (vir Glukozamina) brez da zmanjšali učinek dragocenih sestavin. Količina glukozamina zadostuje za preskrbo sklepov in preprečuje težave s sklepi.

Vse prej kot običajna suha hrana za pse

Ker je PLATINUM kuhan v svojem lastnem mesnem soku in posušen na sobni temperaturi, ima višjo vsebnost vlage, kot običajna suha hrana za pse. Pri 18% vlagi, čistem mesnem soku, je PLATINUM daleč od običajne suhe hrane za pse, saj mesni sok pomembno prispeva k okusu naših briketov. Naše stranke celo pravijo, da je PLATINUM sočna suha hrana za pse.

Ne iščite dalje, naročite suho hrano za pse PLATINUM še danes.