Select Page

Mokra hrana za pse PLATINUM MENU je drugačna

Zakaj izbrati PLATINUM mokro hrano za pse?

V običajno mokro hrano za pse dodajajo vodo ali razredčeno mesno juho, ki poskrbi za veliko vsebnost vlage, vendar je hranilna vrednost takšne hrane dosti manjša.

PLATINUM MENU – za naše pse le najboljša mokra hrana!

Pri PLATINUM MENU mokri hrani za pse dajemo velik poudarek na kakovost živil, ki se nahajajo v naši visoko kakovostni mokri hrani za pse. Zato smo se odločili za drugačno pot pri predelavi teh sestavin.
PLATINUM MENU se je zavestno odločil reči NE dodajanju vode – naša popolna mokra hrana je tako kuhana v lastnem mesnem soku !

Kakovostna PLATINUM MENU mokra hrana za pse.

Naš proizvodni proces ni samo zelo prijazen, ampak tudi zagotavlja, da ostanejo vsa pomembna hranila za pse nerazredčena in v svojem naravnem stanju.

Manj je več!

Izkoristek PLATINUM MENU mokre hrane za pse je v primerjavi z ostalo premium konzerviranano mokro hrano posebno visok. Poleg odlično prebavljivih sestavin vsebuje zelo majhno količino vlage, ki je izključno sestavljena iz sokov svežega mesa ali sveže ribe. Za razliko večine ostalih proizvajalcev mokre hrane, katerih hrano sestavlja do 80 odstotkov vode (brez hranil), v PLATINUM MENU mokri hrani ne dodajamo vode. Tako zagotavljamo visoko vrednost hranil in večjo prebavljivost kot pri ostalih proizvajalcih.

Brez vode = čisti mesni sok = več hranil !

PLATINUM MENU količina vode primerjava

legenda-menu-1 Voda ali mesna juha
legenda-menu-2 Čisti mesni sok
legenda-menu-3 Hranila: beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati, itd
Torej zakaj izbrati mokro hrano za pse PLATINUM ? Zato, ker vsak 375 g. paket PLATINUM MENU mokre pasje hrane ustreza hranilni vrednosti 800 g. paketa običajne premium mokre hrane za pse. Tako vaš pes potrebuje veliko manjšo količino hrane ,kot bi jo pri običajni mokri hrani za pse.

PLATINUM MENU – čisti nerazredčen pasji užitek.

Ne iščite dalje, naročite mokro hrano za pse PLATINUM še danes.