Select Page

PLATINUM tuba za hranjenje DoggyCoach v praktičnem setu

DoggyCoach – hitro in enostavno nagradi svojega psa

Z našo tubo za hranjenje PLATINUM DoggyCoach lahko hitro in enostavno nagradite svojega psa. Tuba je idealna za trening, na sprehodih, med potovanjem ali na poti. Zaradi ozke oblike se DoggyCoach prilega vsaki torbici ali žepu. Tuba je izdelana za večkratno uporabo, lahko jo ponovno napolnimo in je vedno pripravljena za uporabo. Čiščenje in polnjenje je enostavno, saj se pokrov tube popolnoma odstrani. Tuba z volumnom 89ml je izdelana iz hrano-varnega silikona in je 100% brez BPA, čistimo jo lahko tudi v pomivalnem stroju. Mehka, prožna in zelo stabilna oblika tube zagotavlja enostavno rokovanje za vsakega lastnika psa.

Naročite DoggyCoach v praktičnem kompletu z našo mokro hrano PLATINUM MENU Mini, ki ima primerno čvrstost in količinsko ustreza velikosti tube. Če je potrebno, lahko moko hrano pomešate z malo vode, da je vsebina še mehkejša in bolj pastasta. Seveda lahko uporabite katero koli hrano, ki je primerna za stiskanje.
Naš nasvet: za večdnevno uporabo spravite tubo v hladilnik. V skladu z uporabo PLATINUM mokre hrane je potrebno vsebino porabiti v treh dneh, tubo pa temeljito očistiti pred ponovno uporabo.

Z DoggyCoach lahko nagrado natančno doziramo. Vsebina je varno zaprta s pokrovom, ki se tesno prilega na silikonsko ustnico tube. Ko pokrov odpremo lahko z rahlim pritiskom na tubo takoj in natančno ter enostavno doziramo želeno količino.

Prednosti PLATINUM Doggy Coach tube za hranjenje:

  • Tubo je mogoče večkrat napolniti in uporabiti
  • Idealno za PLATINUM mokro hrano za pse in drugo pastasto hrano
  • Enostavno čiščenje v pomivalnem stroju
  • Narejeno iz hrano-varnega silikona, 100% brez BPA
  • Idealen pripomoček za trening, na sprehodih, med potovanjem ali na poti.

Oglejte si naš video:
Izvedite več o enostavni uporabi v kratki video predstavitvi DoggyCoach in naj se zabava začne!

Naročite PLATINUM MENU Mini & Doggy Coach za trening in zabavo.