Pasme psov

Od PLATINUM Slovenija | Razno

Jan 01

Pasme psov


Novofundlandec

Novofundlandec

Novofundlandec (ang.: Newfoundland) ali »nežni velikan« je zavoljo svojih karakteristik odlična izbira za družinskega psa. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Veliki švicarski planšarski pes

Veliki švicarski planšarski pes

Veliki švicarski planšarski pes (org.: Grosser Schweizer Sennenhund) je neagresivna delovna pasma, ki se izredno naveže na svojo družino. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Sibirski haski

Sibirski haski

Sibirski haski (org. husky) je izredno ljubeča in energična pasma, katere prepoznavna značilnost so nedvomno njihove očesne barvne kombinacije – eno oko imajo lahko modro, drugo rjavo ali pa imajo kar obe barvi zmešani v enem očesu. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Rotvajler (org.: Rottweiler)

Rotvajler

Rotvajler (org.: Rottweiler) je pasma, ki navkljub splošnemu prepričanju, da gre za zelo nevarno in agresivno pasmo, vedno znova dokazuje, da je ob pravilni vzgoji lahko nadvse ljubeča in ustrežljiva. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Tibetanski mastif

Tibetanski mastif

Tibetanski mastif (org.: Tibetan Mastiff Do-Khyi) je zelo dober čuvaj in družabnik, ki potrebuje izkušenega in discipliniranega lastnika.
Preberite si vse, kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Angleški buldog

Angleški buldog

Angleški buldog (org.: Bulldog) je pes, ki je kljub svoji borbeni preteklosti danes popolnoma neagresiven in ljubezniv hišni ljubljenček. Preberite si vse, kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Akita Inu

Akita Inu

Akita inu je pes, ki zaradi svojega močnega značaja zahteva izkušenega lastnika, kateri se bo psu in njegovemu šolanju popolnoma posvetili, v zameno pa dobil izrazito zvestega in zaščitniškega prijatelja.

Preberi več >
Ameriški Staffordshire terier

Ameriški staffordshire terier

Ameriški staffordshire terier (org.: American Staffordshire Terrier) je pasma, ki poleg tega, da lahko z ugrizom v zraku drži svojo celotno težo, predstavlja nežnega, ljubečega in nadvse zvestega prijatelja. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
angleški koker španjel

Angleški koker španjel

Angleški koker španjel (org.: English Cocker Spaniel) je ljubezniv in neutruden lovec, ki potrebuje zelo veliko dnevnih aktivnosti. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
>