Razno

Pasme psov

Od PLATINUM Slovenija

Pasme psov


Jack Russell terier

Jack Russell terier

Jack Russell terier je pasma, ki za svojo srečo potrebuje le svojega lastnika in veliko dnevnih aktivnosti in gibanja.

Preberi več >
Cavalier King Charles španjel

Cavalier King Charles španjel

Cavalier King Charles španjel (org.: Cavalier King Charles Spaniel) je izredno prilagodljiva pasma, ki je po naravi radoživa, ljubezniva in precej rahločutna.

Preberi več >
Argentinska doga

Argentinska doga

Argentinska doga (org.: Dogo Argentino) je ljubeča, zvesta in zelo zaščitniška pasma, ki zaradi svoje moči in dominantne narave ni primerna za vsakogar.

Preberi več >
basenji

Basenji

Basenji (org.: Basenji) ali »Nelajajoči pes« je zelo energičen in zvesti spremljevalec, ki je močno zaznamovan s svojo lovsko preteklostjo. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Nemški volčji špic

Nemški volčji špic

Nemški volčji špic (org.: Wolfspitz – Keeshond) je zvest, a precej trmast družinski pes čuvaj. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Veliki špic

Veliki nemški špic

Veliki nemški špic (org.: Gross spitz) je svojemu lastniku popolnoma predan in od njega ne pričakuje nič manj. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >

Srednji nemški špic

Srednji nemški špic (org.: Mittelspitz) je družinski pes, ki se na svojo družino močno naveže in želi veliko njihove pozornosti. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o teh pasmi.

Preberi več >
Mali nemški špic

Mali nemški špic

Mali nemški špic (org.: Kleinspitz) je tako po videzu kot po značaju pravi dobrovoljec, ki se na svojega lastnika zelo močno naveže. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o teh pasmi.

Preberi več >
Chow Chow

Chow Chow

Chow chow (org.: Chow Chow) je specifična pasma s specifičnim načinom razmišljanja in delovanja, primerna zgolj za ljudi, ki so s temi specifikami seznanjeni in jih razumejo. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >

PLATINUM Slovenija


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Nikoli ne zamudite dobre zgodbe!

 Naročite se na naše novičke, da boste sledili najnovejšim trendom!

>