Pasme psov

Od PLATINUM Slovenija | Razno

Jan 01

Pasme psov


Rotvajler (org.: Rottweiler)

Pasma tedna – Rotvajler

Rotvajler (org.: Rottweiler) je pasma, ki navkljub splošnemu prepričanju, da gre za zelo nevarno in agresivno pasmo, vedno znova dokazuje, da je ob pravilni vzgoji lahko nadvse ljubeča in ustrežljiva. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Tibetanski mastif

Pasma tedna – Tibetanski mastif

Tibetanski mastif (org.: Tibetan Mastiff Do-Khyi) je zelo dober čuvaj in družabnik, ki potrebuje izkušenega in discipliniranega lastnika.
Preberite si vse, kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Angleški buldog

Pasma tedna – Angleški buldog

Angleški buldog (org.: Bulldog) je pes, ki je kljub svoji borbeni preteklosti danes popolnoma neagresiven in ljubezniv hišni ljubljenček. Preberite si vse, kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Akita Inu

Pasma tedna – Akita Inu

Akita inu je pes, ki zaradi svojega močnega značaja zahteva izkušenega lastnika, kateri se bo psu in njegovemu šolanju popolnoma posvetili, v zameno pa dobil izrazito zvestega in zaščitniškega prijatelja.

Preberi več >
Ameriški Staffordshire terier

Pasma tedna – Ameriški staffordshire terier

Ameriški staffordshire terier (org.: American Staffordshire Terrier) je pasma, ki poleg tega, da lahko z ugrizom v zraku drži svojo celotno težo, predstavlja nežnega, ljubečega in nadvse zvestega prijatelja. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
angleški koker španjel

Pasma tedna – Angleški koker španjel

Angleški koker španjel (org.: English Cocker Spaniel) je ljubezniv in neutruden lovec, ki potrebuje zelo veliko dnevnih aktivnosti. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
tornjak

Pasma tedna – Tornjak

Tornjak ( orig.: Bosansko hercegovački hrvatski pastirski pas – tornjak) je dandanes zelo redka pasma, ki se najpogosteje uporablja za vzrejo in varovanje ovac. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Bernardinec

Pasma tedna – Bernardinec

Bernardinca (St.Bernhardshund - Bernhardiner - Saint Bernard Dog) večina ljudi pozna kot gorskega reševalca, ki ima okoli vratu navezan sodček poln žganja. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Coton de tuléar

Pasma tedna – Coton de tuléar

Coton de tuléar je živahen in ljubezniv kužek, prepoznaven predvsem po svoji dlaki, ki zaradi bombažne strukture spominja bolj na človeške lase kot pa na pasjo dlako. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
>