Pasme psov

Od PLATINUM Slovenija | Razno

Jan 01

Pasme psov


Mali nemški špic

Mali nemški špic

Mali nemški špic (org.: Kleinspitz) je tako po videzu kot po značaju pravi dobrovoljec, ki se na svojega lastnika zelo močno naveže. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o teh pasmi.

Preberi več >
Chow Chow

Chow Chow

Chow chow (org.: Chow Chow) je specifična pasma s specifičnim načinom razmišljanja in delovanja, primerna zgolj za ljudi, ki so s temi specifikami seznanjeni in jih razumejo. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Gladkodlaki prinašalec

Gladkodlaki prinašalec

Gladkodlaki prinašalec (org.: Flat Coated Retriever) je energičen pes poln veslaja in ljubezni ne samo do svojega lastnika, temveč tudi do popolnih neznancev. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Pudelj

Pudelj

Pudelj ali koder (org.: Pudel) je pasma, ki zahteva veliko pozornosti in še več nege. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Nemška doga

Nemška doga

Nemška doga (org.: Deutsche Dogge) je dobila vzdevek »pasji Apolon«, saj velja za eno izmed najvišjih pasem na svetu. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Novofundlandec

Novofundlandec

Novofundlandec (ang.: Newfoundland) ali »nežni velikan« je zavoljo svojih karakteristik odlična izbira za družinskega psa. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Veliki švicarski planšarski pes

Veliki švicarski planšarski pes

Veliki švicarski planšarski pes (org.: Grosser Schweizer Sennenhund) je neagresivna delovna pasma, ki se izredno naveže na svojo družino. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Sibirski haski

Sibirski haski

Sibirski haski (org. husky) je izredno ljubeča in energična pasma, katere prepoznavna značilnost so nedvomno njihove očesne barvne kombinacije – eno oko imajo lahko modro, drugo rjavo ali pa imajo kar obe barvi zmešani v enem očesu. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
Rotvajler (org.: Rottweiler)

Rotvajler

Rotvajler (org.: Rottweiler) je pasma, ki navkljub splošnemu prepričanju, da gre za zelo nevarno in agresivno pasmo, vedno znova dokazuje, da je ob pravilni vzgoji lahko nadvse ljubeča in ustrežljiva. V nadaljevanju si preberite vse kar morate vedeti o tej pasmi.

Preberi več >
>