O nas

Naša misija

Naš cilj je preprost : pozitivna uporabniška izkušnja za naše stranke in predvsem zadovoljstvo, sreča, veselje in zdravje za našega najpomembnejšega kupca, vašega in našega kosmatega prijatelja.

MNENJA NAŠIH ZADOVOLJNIH KUPCEV

Pozdravljeni, tale hrana se mi zdi ena boljših na trgu, sem jih kar nekaj zamenjala, ampak vedno pristanem na Platinumu, moja dva Rex in Rocco obožujeta to hrano, blato je normalno in ga ni preveč, sploh pri nemšemu ovčarju ki je imel probleme s črevesjem mu Platinum najbolje odgovarja, priporočam. Ter pohvaliti moram še hitro dostavo.

Marta M.

Pasji Gurman

Odlična, lahko prebavljiva hrana, psi jo radi uživajo, zelo ješča in hkrati pojavnost alergij na Iberico Greens je minimalna. Lastne izkušnje pri treh francoskih buldogih in bulmastifu.

Emil S.

Adult Iberico+Greens

L.p! Imamo zelo izbirčno in alergično psičko Gajo. Zamenjali smo že kar nekaj vrst briketov. Sedaj pa vidim, da smo dobili pravo hrano. Komaj čaka, da dobi obrok in ga zmaže, da jo je kar veselje gledati in pa tudi ponoči ni več praskanja, kot je bilo pri drugih hranah. 

Matija K.

Adult Lamb+Rice

PLATINUM v številkah

17.500

paketov smo skrbno zapakirali in poslali po Sloveniji

2.000

zadovoljnih kupcev

25

naravnih izdelkov za naše kosmatince

Zgodovina

PLATINUM

PLATINUM GmbH & Co. KG je bil ustanovljen leta 2004 v Bodenheimu pri Mainzu. Naša filozofija je "nazaj k naravi", zagotoviti živalim hrano in nego, ki ustreza njihovi naravi.

Psi želijo in potrebujejo hrano, katere sestava temelji na plenu njihovih prednikov: svežem mesu in kakovostnih sestavinah, ki jih pasje telo popolnoma in hitro prebav.

Na ta način lahko naši prijatelji uživajo v dolgem in zdravem življenju. Zato smo ponosni, da z zagotavljanjem visokokakovostnih naravnih izdelkov delamo za dobrobit živali.

PLATINUM & IgiS

Podjetje IgiS, Igor Slatinek s.p. že od leta 2009 zagotavlja PLATINUM izdelke na slovenskem trgu.

Kot pravi "pesjanar", ki se že več kot 30 let ljubiteljsko in profesionalno ukvarjam s psi, sem v PLATINUM hrani videl edino pravo alternativo komercialni in BARF prehrani.

Ker verjamem v njo, mi jo ni težko ne prodajati ne priporočiti vsem, ki želijo kvalitetno in naravno hrano za pse.

In seveda, moji psi jo obožujejo ... ????

Imaš vprašanje?

>