Select Page

Kaj imata skupnega Pes in Volk?

Kaj imata skupnega Pes in Volk ?

Ali veste Kaj imata skupnega Pes in Volk? Tudi v najmanjšem kužku se še vedno nahaja Volk – vsaj kar zadeva prehrano in prebavo. To vpliva tudi na primerno sestavo naravne hrane za pse.

  • Pes in Volk pripadata redu zveri. Zato je prebavni trakt psa namenjen za prehranjevanje zveri oz. karnivorov, torej živali, ki se pretežno prehranjujejo z mesom. Pasja presnova in prebava je namenjanja uživanju živalskih beljakovin.
  • “Meso” je v naravi v obliki celotnega razpoložljivega plena, ki se skoraj popolnoma zaužije. To vključuje drobovino, kot tudi kožo in dlako.
  • Prehrana zgolj in samo na osnovi mesa ni polnovredna, saj Volk v naravi zaužije tudi sadje, travo, korenine … itd, ki zagotavljajo vitamine in vlaknine kot tudi uravnavanje prebavnega trakta.
  • Medtem ko za Volka kuhani ogljikovi hidrati v naravi niso na voljo, naši psi lahko uporabijo določeno količino škroba kot nosilca energije.
  • PLATINUM pasja hrana temelji na naravi kot modelu pravilne in zdrave prehrane, torej temelji na prehrani Volka. Glavna sestavina je sveže meso, ki so mu dodane rastline in omejena količina ogljikovih hidratov.

Ne iščite dalje, naročite PLATINUM naravno hrana za pse, kot jo jejo volkovi – še danes!