Vodnik za Hranjenje Psa: Ključni Nasveti za Zdravo Prehrano

Vodnik za Hranjenje Psa: Ključni Nasveti za Zdravo Prehrano

Odkrijte pomembnost uravnotežene prehrane za vašega psa. Preberite naš vodnik za pravilno hranjenje psa, ki vključuje nasvete o frekvenci hranjenja, izbiri hrane in prehodu na odraslo hrano. Zagotovite svojemu štirinožnemu prijatelju zdravo in srečno življenje! 🐾🥩🥦
Igor Slatinek
kaj se nahaja v hrani za pse?

Odkrij, kaj se nahaja v hrani za pse!

Če želiš za svojega psa kupiti kakovostno hrano, naj te ne zavedejo privlačne ponudbe in lepe slike, ki so se velikokrat izkazale za neresnične. Raje si poglej deklaracijo!
Igor Slatinek
Pršice v hrani za pse

Učinkovita rešitev proti pršicam v hrani za pse!

Eden od glavnih razlogov, zakaj se tvoj kuža neprestano praska, so lahko pršice – majhni, prostemu očesu nevidni organizmi, v velikosti samo 300 µm. Pršice oz. njihovi iztrebki povzročajo alergijske reakcije.
Igor Slatinek
Zakaj kuža noče jesti hrane?

Kaj če kuža noče jesti - Vzroki in nasveti

Moj kuža več ne je – ali me mora skrbeti? Izguba apetita prestraši mnogo lastnikov psov in jo je potrebno, kot prvi opozorilni znak, natančno opazovati. Je morda kriva napačna hrana?
Igor Slatinek
Zasuk želodca pri psih

Zasuk želodca pri psih - Hitro ukrepanje je ključno!

Torzija (zasuk) želodca je zelo resno bolezensko stanje, ki ogroža življenje naših psov. Potek bolezni je zelo bliskovit in se pogosto konča s smrtjo, če psu hitro ne priskočimo na pomoč.
Igor Slatinek